kumbetcami.jpg

Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı İftar verdi

10 yıldır ramazan ayanda üyelerine iftar vermeyi geleneksel hale getiren İstanbul Kars Ardahan Iğdır Kalkınma vakfı 31 Ağustos'ta vakıf üyelerine iftar verdi

Cevahir Alışveriş Merkezi Sait Efendi Resteaurand'ta verilen İftar yemeğine İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz,  İstanbul eski Milletvekili Prof. Dr.Esfender Korkmaz, Iğdır eski Milletvekili Prof. Dr. Dursun Akdemir, Kars Ardahan Iğdır Kalkınma vakfı Başkanı Cihangir Güngör, KAI Kalkınma Vakfı eski Baykanlarından İskender Bozdemir, Yıldız Laçiner, Turan Çelik,  Prof. Oktay Belli, Dr. Ayhan Özgündüz, Fahri hemşerimiz Hayırsever İşkadını Vasviye Eriş, İşadamı Nuri vatan Vakfın yönetim kurulu üyeleri ve Kars Ardahan Iğdır'lı hemşerilerimiz katıldı.

Güngör teşekkür etti

İftar sonrası bir konuşma yapan Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı Başkanı Cihangir Güngör;  katılım ve ilgiden dolayı Milletvekillerine Vâkıfın eski başkanlarına vakfı üyelerine teşekkür etti.

Her yıl ramazan ayında Vakfın üyelerine ve hemşerilerimize iftar verip bir araya geliyoruz diyen Vakıf Başkana Cihangir Güngör, Geleneği bozmadan devam ettireceğiz. Dedi.

Özgür Küpeli/İstanbul/Siyasal Birikim