167b.jpg

Kars Ardahan Iğdır Vakfı Nevruzu Kutladı

Kars Ardahan Iğdır Kalkınma Vakfı Kadın kollarının organize ettiği Nevruz bayramını kutlaması çok renkli geçti.

Vakıf merkez binasında yapılın ve Kadın kollarının evlerinde yapıp getirdikleri KAI'rın yöresel yemekleri Nevruz etkinliğe katılan herkesin iştahını kabartı.

Güngör; Kadınlara Teşekkür etti

Açılışta konuşan Vakıf Başkanı Cihangir Güngör;  Kadınlarımız çok başarılı Vakfımızın birer gülüdür, bu günüde bize yaşattıkları için kendilerine KAI Vakfı yönetim kuru adına teşekkür ederim dedi.

KAI Öğrencilere Buluşacağız

2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında 900 öğrenciye burs verdiklerini belirtti.  Burs veren işadamlarına teşekkür eden KAI kalkınma vakfı balkanı Cihangir Güngör; konuşmalarını şöyle sürdürdü. Burs verdiğimiz öğrenciler bizleri arayarak ihtiyaçlı KAI'lı öğrencilere burs vereceğiz biz bu talepten çok mutlu olduk Önümüzdeki ay bir toplantı yapıp katkıları alacağız bu dayanışma böyle sürerse gelecek yıl vakıf alarak 1000 'in üzerinde öğreniciye burs verebiliriz.

Nergiz Aktaş; Nevruzları süsleyeceğiz

Açılış konuşmasını yapan eş başkanı Nergiz Aktaş; Biz kadın kolları olarak KAI vakfın verdiğimiz desteğin yanı sıra kültürel etkinliklerinde yapmayı ihmal etmiyoruz; her yıl nevruz bayramında etkinlik yapıp nevruzu süslüyoruz dedi.

Laçinel: Kadının eli vakfı güçlendirdi

Daha sonra konuşan Vakfın Eski Başkanı Yıldız Yaçinmel; Kadınlarımız çok başarılı etkinlikler yapıyor. Kadın kolu kurulduktan sonra Vakıfta renkli çalışmalar başladı her Nevruz'da da etkinlik yaparak bizlere büyük moral veriyorlar kendilerine teşekkür ederim.

Nevruz etkinliğinde konuklara ikram edilen ev yemeklerinden sonra Metin Güngör ve Murat gençlerin çalış söylerken katılımcalar saatlerce halay çekerek unutulmaz bir Nevruz bayramı kutlandı.

Ercan Avşar/İstanbul/Siyasal Birikim